Om Oss

Derfor utviklet vi 4Her

Kvinner opplever en del unike helseutfordringer i løpet av livet, spesielt knyttet til fruktbarhet, lavere sexlyst, og mentalt og fysisk velvære. Med alderen endres nemlig den hormonelle balansen i kroppen, og dette skaper utfordringer for mange av oss. 

Men fra naturens side finnes det heldigvis en rekke virkestoffer, med positiv effekt når det gjelder å opprettholde og regulere naturlig seksuell aktivitet og energi – og ikke minst regulerer kroppens hormonelle aktivitet. 

Våre ernæringsfysiologer utviklet derfor et daglig kosttilskudd for kvinners unike helseutfordringer, basert på 4 potente virkestoffer: Maca, som er en god kilde til fytoøstrogen og bidrar til å opprettholde naturlig seksuell aktivitet og energi, Vitamin B6 som bidrar til å regulere hormonell aktivitet, tiggernøtt som bidrar til å opprettholde sexlyst, og panax ginseng som bidrar til å støtte fysisk og mental ytelse.

Slik blir det mulig for kvinner i alle aldre å fortsatt holde kroppen og helsen i balanse – gjennom hele livet.

Om oss

Vitamail har i løpet av få år vokst til å bli en av Nordens ledende aktører innen naturmidler, helse- og kosttilskudd. Vi utvikler våre egne, unike kostholdsprodukter skreddersydd for nordisk liv og klima, basert på erfaring, forskning og råvarer av høyeste kvalitet. 

Derfor har vi nå over 350 000 kunder i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Slik utvikler vi produktene våre:

Kvalitet, innovasjon og trygghet!

  1. Basert på forskning: Vi kombinerer naturlige ingredienser med virkestoffer som har vist resultater i et bredt utvalg forskningsstudier, og setter dem sammen på innovative måter. Forskning er grunnlaget for alt vi gjør. 
  2. Råvarer av høyeste kvalitet: Kun naturlige råvarer hentet fra de reneste kildene. Vi stiller svært høye krav til ferskhet og bærekraftig produksjon. Alle råvarer utstyres med et analysesertifikat som etterkontrolleres. 
  3. Trygg og naturlig produksjon: Alle kosttilskudd produseres etter retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA) og Mattilsynet, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
  4. Ekstra kvalitetssikring: Alle ferdigproduserte varer sendes til Eurofins (et av verdens ledende analyseselskaper) for ytterligere kvalitetskontroll. 

Helse rett hjem

Ferskhet er avgjørende når det gjelder kosttilskudd og effekten av disse. For å sikre kvalitet og ferskhet på produktene våre sendes de derfor rett hjem til deg. De blir aldri stående på en butikkhylle og miste kraften. 

Med jevne mellomrom får du en ny forsyning ferske kosttilskudd rett hjem – du går aldri tom og trenger aldri å bestille.  

Vårt mål er å alltid levere førsteklasses kundeservice. Det er kanskje derfor Vitamail har vunnet kundeserviceprisen “Best i test” hele fire ganger – senest i kategorien Netthandel i 2020.

Vil du gjøre endringer på ditt abonnement?

Du kan enkelt gjøre endringer abonnement og faktura på kundeportalen.

Logg inn i kundeportalen

Andre spørsmål?

Lurer du på noe annet? Produktspørsmål? Ris og ros?

Send melding på Facebook

Telefon & epost

Telefon: 
21 08 01 08
(Mandag – Fredag 10-16)
Epost: 
kundeservice@vitamail.no