OM OSS

Derfor utviklet hun 4Her

– Målet med 4Her er å sette en stopper for at hormonelle endringer og faser påvirker oss negativt, sier Mari Olsen Solem som har vært ansvarlig for utviklingen av 4Her. 

Av kvinner for kvinner

– Kvinner har flere unike utfordringer knyttet til helse. Og vi har arbeidet over lengre tid med å komme frem til et virkelig effektivt kvinneprodukt, sier Olsen Solem.

Utfordringer knyttet til for eksempel fruktbarhet og sexlyst, energi, stress og kroppens hormonelle balanse dukker ofte opp med alderen.  

Mari Olsen Solem har vært ansvarlig for utviklingen av 4Her

– Den hormonelle balansen i kroppen endres jo, og dette skaper trøbbel for mange. 

I dag er 4Her blant de aller raskest voksende naturproduktene i Norden innen kvinnehelse.

– 4Her tar tak i utfordringer jeg selv brenner for å løse, så det har vært veldig gøy å følge utviklingen til produktet.

Om Vitamail

Vitamail har i løpet av få år vokst til å bli en av Nordens ledende aktører innen naturmidler, helse- og kosttilskudd. Vi utvikler våre egne, unike kostholdsprodukter skreddersydd for nordisk liv og klima, basert på erfaring, forskning og råvarer av høyeste kvalitet. 

Derfor har vi nå over 350 000 kunder i Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Slik utvikler vi produktene våre:

Kvalitet, innovasjon og trygghet!

 1. Basert på forskning:
  Vi kombinerer naturlige ingredienser med virkestoffer som har vist resultater i et bredt utvalg forskningsstudier, og setter dem sammen på innovative måter. Forskning er grunnlaget for alt vi gjør. 
 2. Råvarer av høyeste kvalitet:
  Kun naturlige råvarer hentet fra de reneste kildene. Vi stiller svært høye krav til ferskhet og bærekraftig produksjon. Alle råvarer utstyres med et analysesertifikat som etterkontrolleres. 
 3. Trygg og naturlig produksjon:
  Alle kosttilskudd produseres etter retningslinjer fra European Food Safety Authority (EFSA) og Mattilsynet, samt Good Manufacturing Practice (GMP).
 4. Ekstra kvalitetssikring:
  Alle ferdigproduserte varer sendes til Eurofins (et av verdens ledende analyseselskaper) for ytterligere kvalitetskontroll. 

Helse rett hjem

Ferskhet er avgjørende når det gjelder kosttilskudd og effekten av disse. For å sikre kvalitet og ferskhet på produktene våre sendes de derfor rett hjem til deg. De blir aldri stående på en butikkhylle og miste kraften. 

Med jevne mellomrom får du en ny forsyning ferske kosttilskudd rett hjem – du går aldri tom og trenger aldri å bestille.  

Vårt mål er å alltid levere førsteklasses kundeservice. Det er kanskje derfor Vitamail har vunnet kundeserviceprisen “Best i test” hele fire ganger – senest i kategorien Netthandel i 2020.

Vil du gjøre endringer på ditt abonnement?

Du kan enkelt gjøre endringer abonnement og faktura på kundeportalen.

Logg inn

Andre spørsmål?

Lurer du på noe annet? Produktspørsmål? Ris og ros?

Gå til Vitamail kundeservice