Multivitamin for kvinner: Veien til hormonell balanse starter nå

Hormonene østrogen og progesteron fungerer litt som yin og yang i kroppen din. Men når kroppen er i ubalanse, kan du oppleve tretthet, irritabilitet og humørsvigninger. Og mange opplever dessuten hårtap. 4Her er et produkt utviklet spesielt for kvinner som vil ha en kropp i balanse. 

For kvinner flest handler kropp om mer enn eksklusive frisørsjampoer, anti-rynkekremer og sminke for å se yngre ut. Vi ønsker også å føle oss yngre. 

Og midt i dette ekstreme fokuset på kropp, er det lett å glemme det mest essensielle: Nemlig å gi kroppen din den gode pleien fra innsiden. Du slipper nemlig ikke unna: 

Du er hva du spiser. 

Hvis du er usikker på om du spiser sunt og variert nok, kan det å velge et multivitamin være akkurat det kroppen din behøver. 

4Her er et kosttilskudd som inneholder hele 4 virkestoffer i tillegg til multivitaminer, og som er utviklet spesielt for kvinner som vil ha god helse, lyst og energi. 

Fra sløv til energisk  

Når kroppen ikke får i seg de viktigste byggeklossene for en sunn og frisk kropp, er det lett å føle seg både svak og sløv. 

4Her innholder hele 8 B-vitaminer, og B2 og B3 bidrar blant annet til å redusere tretthet og utmattelse. I tillegg inneholder multivitaminet magnesium (75 mg) og jern (14 mg), som også bidrar til å redusere tretthet og utmattelse. 

Jern og jod (150 μg) er dessuten viktig for normal kognitiv funksjon. 

Hvis du er lei av å ha lite energi, kan derfor 4Her være et viktig bidrag for å komme deg ovenpå igjen. 

For skinnende hud og hår

Også hår og hud krever sitt daglige stell, ikke minst nå i vintersesongen. Et viktig vitamin for håret er biotin (B7), som bidrar til å opprettholde normal hud og hår. 

Sørg derfor for å få i deg nok av dette vitaminet. 4Her inneholder 200 μg biotin (B7), og med det gir du håret det viktige for en sunn hårvekst og en sunn hud. 

Mer lyst

Mange kvinner opplever spesielt i overgangsalderen endringer i kjønnshormonene østrogen, progesteron og testosteron. Disse endringene kan i stor grad påvirke seksuell lyst. 

Damiana (turnera diffusa) er et naturlig afrodisiakum som har blitt brukt i århundrer for å øke seksuell appetitt og nytelse. Det ble opprinnelig brukt av de gamle aztekerne og mayaene. 4Her inneholder 100 mg damiana:

  • Kan bidra til god seksuell appetitt
  • Kan bidra til å gjenopprette fysisk og mentalt velvære

Et annet afrodisakum er tigernøtt (hedysarum). Planten kan bidra til å fremme seksuell lyst og kan også ha en lindrende effekt på nervesystemet. 

I tillegg inneholder 4Her rotgrønnsaken maca, en type supermat som har blitt spesielt populær de siste årene. Grønnsaken har vært brukt i Peru i over 2000 år, og er kjent for å øke vitalitet:

  • Kan bidra til å opprettholde naturlig seksuell aktivitet og energi
  • Kan bidra til å opprettholde optimal vitalitet
  • Kan bidra til å stimulere fruktbarheten, og kan ha en gunstig effekt på fruktbarhet
  • Kan bidra til å styrke beinhelse i overgangsalderen

For alle kvinner

4Her er et unikt multivitamin for kvinner som i tillegg til å fremme vitalitet, også kan motvirke tretthet med 100 mg ginseng. Ginseng opprettholder god kognitiv ytelse, hukommelse og normal blodsirkulasjon. 4Her sørger altså for at du får i deg ALLE disse viktigste vitaminene for kvinnehelse i en enkelt kapsel. En enkel måte å opprettholde kroppens gode balanse.