Linda: Med 4Her føler jeg meg attraktiv

Etter at Linda fødte sitt siste barn i en alder av 38 år, følte hun at kroppen endret seg på en måte som var ny for henne – og i løpet av bare et par år trivdes hun ikke lenger med seg selv. 

Hun følte seg sliten og begynte å legge på seg, enda hun spiste det samme som før.

“Men det skjedde en virkelig stor endring da jeg fylte 40,” forteller Linda som til vanlig jobber i en krevende jobb som sykepleier. 

Og som helsearbeider mistenkte hun også at endringene hadde sammenheng med at hormonbalansen hennes kunne ha forandret seg.  

Hatet situasjonen

“Jeg likte ikke lenger å se meg selv i speilet, og hadde null overskudd til familien,” forteller Linda åpenhjertig. 

“Jeg så rett og slett ut som en veldig sliten småbarnsmor.” 

Linda fant ut at hun trengte hjelp – noe som kunne gi henne energien og motivasjonen tilbake. Og etter å ha testet flere produkter for kvinnehelse, og gjort sin research, valgte hun til slutt 4Her for å bringe energien tilbake.

2 måneder med forandring

“Jeg tar nå to tabletter om morgenen, og har gjort det i over to måneder allerede,” forteller Linda som sier at hun merket effekt allerede etter den første uken. 

Og hvordan føler du deg nå?

“Mer energisk og i mye bedre humør! Kroppen er i balanse, og jeg takler både jobb og familieliv mye bedre og uten å stresse.” 

“Nå blir jeg ikke lenger skuffet når jeg ser meg i speilet, men føler meg faktisk attraktiv igjen,” ler hun. 

Kosttilskuddet for hormonell balanse

For mange som sliter med det samme som Linda, kan det altså hjelpe å ta et kosttilskudd for hormonell balanse – og 4Her er spesialutviklet for kvinners unike helseutfordringer: For eksempel mangel på energi, eller mentalt og fysisk velvære. 

4Her inneholder blant annet Maca, som er en god kilde til fytoøstrogen og bidrar til å opprettholde naturlig seksuell aktivitet og energi, vitamin B6 som bidrar til å regulere hormonell aktivitet, tiggernøtt som bidrar til å opprettholde sexlyst, og panax ginseng som bidrar til å støtte fysisk og mental ytelse.

*4Her er et kosttilskudd, og kan ikke erstatte medisiner eller lindre plager ved sykdom

Prøv 4Her i 60 dager

50% rabatt – Kun 199,-

Skriv inn ditt telefonnummer

Du blir sendt videre til et bestillingsskjema forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer, der du leser mer om abonnementet og vilkår før du bestiller. Du bestiller ingenting enda.