Linda: Med 4Her føler jeg meg attraktiv

Etter at Linda fødte sitt siste barn i en alder av 38 år, følte hun at kroppen endret seg på en måte som var ny for henne – og i løpet av bare et par år trivdes hun ikke lenger med seg selv. 

Hun følte seg sliten og begynte å legge på seg, enda hun spiste det samme som før.

“Men det skjedde en virkelig stor endring da jeg fylte 40,” forteller Linda som til vanlig jobber i en krevende jobb som sykepleier. 

Og som helsearbeider mistenkte hun også at endringene hadde sammenheng med at hormonbalansen hennes kunne ha forandret seg.  

Hatet situasjonen

“Jeg likte ikke lenger å se meg selv i speilet, og hadde null overskudd til familien,” forteller Linda åpenhjertig. 

“Jeg så rett og slett ut som en veldig sliten småbarnsmor.” 

Linda fant ut at hun trengte hjelp – noe som kunne gi henne energien og motivasjonen tilbake. Og etter å ha testet flere produkter for kvinnehelse, og gjort sin research, valgte hun til slutt 4Her for å bringe energien tilbake.

2 måneder med forandring

“Jeg tar nå to tabletter om morgenen, og har gjort det i over to måneder allerede,” forteller Linda som sier at hun merket effekt allerede etter den første uken. 

Og hvordan føler du deg nå?

“Mer energisk og i mye bedre humør! Kroppen er i balanse, og jeg takler både jobb og familieliv mye bedre og uten å stresse.” 

“Nå blir jeg ikke lenger skuffet når jeg ser meg i speilet, men føler meg faktisk attraktiv igjen,” ler hun. 

Kosttilskuddet for hormonell balanse

For mange som sliter med det samme som Linda, kan det altså hjelpe å ta et kosttilskudd for hormonell balanse – og 4Her er spesialutviklet for kvinners unike helseutfordringer: For eksempel mangel på energi, eller mentalt og fysisk velvære. 

4Her inneholder blant annet Maca som bidrar til å opprettholde naturlig seksuell aktivitet og energi, vitamin B6 som bidrar til å regulere hormonell aktivitet, vitamin B3 som bidrar til å redusere tretthet og utmattelse, tiggernøtt som bidrar til å opprettholde sexlyst, og panax ginseng som bidrar til å fremme vitalitet, økt energi og positiv livskraft, samt å støtte fysisk og mental ytelse.

*4Her er et kosttilskudd, og kan ikke erstatte medisiner eller lindre plager ved sykdom